Κατάγομαι από τα Κριεζά Δήμου Αλιβερίου-Κύμης, τόπος καταγωγής , γενέθλιος και των δύο γονέων μου.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Χαλκίδα, ζω και εργάζομαι στην Κηφισιά, σε μόλις μισή ώρα απόσταση από τον γενέθλιο τόπο μου.

Είμαι παντρεμένη και μητέρα δύο κοριτσιών.

Η Εύβοια παραμένει ο τόπος διαμονής ολόκληρης της οικογένειάς μου, αλλά και ο δικός μου τόπος σταθερής και συνεχούς παρουσίας, τόσο για οικογενειακούς, όσο και για επαγγελματικούς λόγους.

Είμαι αυτοδημιούργητη και μάχιμη δικηγόρος, ενώ σχεδόν όλο το οικογενειακό μου περιβάλλον απαρτίζεται από εκπαιδευτικούς που υπηρέτησαν ή υπηρετούν ως μάχιμοι εκπαιδευτικοί, αλλά και ως στελέχη της εκπαίδευσης – είμαι κόρη του θεολόγου, τέως Λυκειάρχη Θεόδωρου Καραμπατσώλη.

Μετά το πτυχίο Νομικής τον Σεπτέμβριο 1998 από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και την άσκησή μου στο Νομικό Τμήμα της Εμπορικής Τράπεζας, εργάστηκα για τρία έτη στον ιδιωτικό τομέα, ως Νομική Σύμβουλος – έμμισθη δικηγόρος Εταιρείας.

Από το 2005 έως σήμερα εργάζομαι ως μαχόμενη δικηγόρος, ενώ από το 2006 διατηρώ δικηγορικό γραφείο στην Κηφισιά. Από το έτος 2010 συνεργάζομαι με τον Δήμο Κηφισιάς σε θέματα κυρίως πολεοδομικά και δημοσίου.

Είμαι Μέλος του πολιτικού Μητρώου στελεχών της Νέας Δημοκρατίας από το 2015, καθώς και Στέλεχος του Τομέα Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Νέας Δημοκρατίας από το 2016.

Διατέλεσα μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου «Δημήτριος Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς., δικηγόρος και Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του φιλανθρωπικού, μη κερδοσκοπικού σωματείου «ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ», δικηγόρος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του καλλιτεχνικού σωματείου «ΑΠΟΛΛΩΝ ΜΟΥΣΗΓΕΤΗΣ», καθώς και δικηγόρος και Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του αθλητικού σωματείου «ΖΗΡΙΝΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ» (ΖΑΟΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ).

Πιστεύω πως η ενεργή συμμετοχή των πολιτών στα κοινά είναι ύψιστο δημοκρατικό δικαίωμα και καθήκον και θεωρώ χρέος μου να ενημερώνομαι διεξοδικά για όσα συμβαίνουν, να συμμετέχω, να συνεργάζομαι και να δρω για το κοινό καλό με ανιδιοτέλεια, αφοσίωση, υψηλό αίσθημα ευθύνης και κοινωνική ευαισθησία.

Η πρόσκληση του Κυριάκου Μητσοτάκη να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο της Εύβοιας με τιμά και μου δίνει τη δύναμη να διεκδικήσω την ψήφο των πολιτών της και την ευκαιρία και τη χαρά να εργαστώ και να συνεργαστώ με όσους στοχεύουν εξίσου στην ανάπτυξη της Εύβοιας θέτοντας τον εαυτό τους στην υπηρεσία αυτού του στόχου μέσα από μια νέα και άφθαρτη πολιτικά δυναμική.

Η Εύβοια, ο ιδιαίτερος αυτός τόπος μας, σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα, με ηπειρωτικό και νησιωτικό χαρακτήρα τόσο σε φυσική ομορφιά, όσο και στην ιστορική και πολιτιστική του φυσιογνωμία, αξίζει να γνωρίσει την ανάπτυξη και τη δημιουργική πνοή που δικαιούται, να αποκτήσει σύγχρονες υποδομές, να προβάλει τον ιστορικό και πολιτιστικό του πλούτο, να προσελκύσει και να στηρίξει μακροπρόθεσμης και μακρόπνοης πολιτικής επενδύσεις και έργα, να αξιοποιήσει το ανθρώπινο δυναμικό που διψά να αποτινάξει τη μίζερη καθημερινότητα της – εγχώριας, αλλά και παγκόσμιας – κρίσης (όπως δείχνουν οι εθελοντικές κοινωνικές και πολιτιστικές δράσεις πολιτών της).

Θα είναι η μεγαλύτερη χαρά και τιμή για μένα, σε αυτή τη δύσκολη οικονομικά και κοινωνικά συγκυρία για τη χώρα μας, αλλά και για το παγκόσμιο  εύθραυστο πολιτικό σκηνικό, να εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις μεθοδικά, πιστά και υπεύθυνα για τον τόπο που γεννήθηκα, μεγάλωσα και αυστηρά διδάχτηκα να εκτιμώ, να αγαπώ και να νοιάζομαι ενεργά για το καλό του.